Een gebruiksvriendelijke, snelle en toekomstbestendige WordPress-website op maat.

Persoonlijk advies
Snel schakelen bij vragen
Kwalitatieve maatwerk oplossingen

Websiteontwikkeling

Aan de hand van het websiteontwerp ontwikkelen we een WordPress-website op maat. In WordPress is het ook mogelijk om een thema te gebruiken. Dat is goedkoper en sneller, maar daar kiezen we niet voor. Waarom niet?

Als je zo’n thema koopt, zit je er aan vast. Je ontwerp is gebaseerd op een bepaald sjabloon, en grote vernieuwingen doorvoeren gaat niet. Wij zien in maatwerk de oplossing, omdat dit toekomstbestendig is. Door een WordPress-website vanaf de basis te ontwikkelen, is deze niet gebaseerd op een sjabloon, maar op jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. Heb je al systemen in gebruik, zoals een CRM-systeem? Dan zorgen we voor een perfecte aansluiting op je nieuwe website. Zo krijg je een website die met je bedrijf mee groeit.

Start

Alle bouwstenen op een rij

Het websiteontwerp bevat alle details voor ontwikkelen van jouw website. We bekijken het ontwerp en bedenken van tevoren welke elementen jij zelf gaat beheren in WordPress. Op pagina’s in eigen beheer kan jij zelf elementen invoegen en zo dynamische pagina’s maken. Als we al deze elementen in kaart hebben gebracht, starten we met de ontwikkeling.

Ontwikkeling

Van bouwstenen naar een website

Voor de ontwikkeling van jouw website gebruiken we diverse moderne tools en technieken, zoals Webpack, Javascript, SCSS en HTML5. Hiermee transformeren we het statische ontwerp naar een moderne en dynamische WordPress-website. We zetten de bouwstenen om naar een werkende site. Geheel mobielvriendelijk, gebruiksvriendelijk, zoekvriendelijk, veilig en snel. Daarnaast verzorgen we ook maatwerktoepassingen als je daar naar op zoek bent. Denk bijvoorbeeld aan een maatwerk WordPress-plug-in, met een API-koppeling naar jouw CRM-systeem.

Oplevering

Invoeren van teksten in een testomgeving en livegang

In onze testomgeving bekijk jij je website na de eerste ontwikkelfase. We gebruiken deze testomgeving om de website op verschillende browsers te testen, maar ook om jou de mogelijkheid te geven om de site te checken. Eventuele feedback verwerken we natuurlijk graag.

In de testomgeving heb je meteen toegang tot het beheer, zodat jij alle pagina’s en webteksten klaar kunt zetten door elementen toe te voegen. Als alles klaar staat, zetten we de website live op de hostingomgeving. Nog geen eigen hosting? We bieden supersnelle hosting aan vanaf 10 euro per maand. Na de livegang is het mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten, zodat de website up-to-date en veilig blijft.

Kenmerken

Uniek

Onze combinatie van vormgeving, code en een WordPress-thema op maat, levert unieke websites op voor iedere branche. Zo maak je namelijk het verschil tussen jou en je concurrenten!

Gebruiksvriendelijk

Bied bezoekers de informatie die ze nodig hebben met duidelijke knoppen en een ruimtelijke indeling. Onze focus ligt op de kern en het KISS-principe. Daardoor realiseren we een helder, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk websiteontwerp.

Mobielvriendelijk

Bijna iedereen gebruikt een mobiele telefoon om te internetten. Wij maken onze websites standaard responsive, zodat websites voor zowel desktops als voor smartphones en tablets geoptimaliseerd zijn. Dit verbetert het gebruiksgemak én de zoekmachinepositie van je website.

Snel

Onze websites zijn altijd snel door een WordPress-thema op maat. De websites bevatten daardoor geen onnodige bestanden en plugins, wat de snelheid van de websites enorm verbetert. Daarnaast presteren de websites met onze hosting in combinatie met LiteSpeed razendsnel.

Veilig

De veiligheid van jouw website heeft bij ons hoge prioriteit. Met de installatie van een SSL-certificaat, periodieke updates bij beveiligingsissues en een aantal bekende WordPress beveiligingsmethodes, zorgen we er met een onderhoudsabonnement voor dat jouw website optimaal beveiligd is én blijft.

Opgeleverde websites

Bekijk portfolio