Maatwerk websites met zes belangrijke kenmerken

Uniek, snel, gebruiksvriendelijk, zoekvriendelijk en veilig

Uniek

Bij Wielands is vrijwel alles mogelijk! Dankzij de combinatie van unieke vormgeving, unieke code en een maatwerk WordPress thema creëert Wielands websites op maat voor iedere branche. Een onderscheidende website maakt immers het verschil tussen jou en je concurrent!

Gebruiksvriendelijk

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een moderne website is gebruiksvriendelijkheid. Met duidelijke knoppen en een ruimtelijke indeling bied je jouw bezoeker direct de informatie die hij/zij nodig heeft. Wielands focust op de kern en het KISS-principe en realiseert op die manier heldere, overzichtelijke en dus gebruiksvriendelijke websites.

Mobielvriendelijk

Wist je dat meer dan de helft van de internetgebruikers een mobiele telefoon gebruikt om te internetten? Een mobielvriendelijke website is dus onmisbaar. Wielands maakt websites standaard responsive, zodat de website voor zowel desktop als voor mobiel en tablet geoptimaliseerd is. Dit komt het gebruiksgemak én de zoekmachinepositie van je website ten goede.

Snel

Een website moet naast gebruiksvriendelijk, mobielvriendelijk en zoekmachinevriendelijk ook vooral snel zijn. Wielands ontwikkelt WordPress maatwerkthema’s met unieke codes. De websites bevatten daardoor geen onnodige bestanden en plugins, wat de snelheid van de websites enorm ten goede komt.

Veilig

De veiligheid van jouw website heeft bij Wielands hoge prioriteit. Met de installatie van een SSL-certificaat, periodieke updates bij beveiligingsissues en een aantal bekende WordPress beveiligingsmethodes zorgt Wielands met een onderhoudsabonnement ervoor dat jouw website optimaal beveiligd is én blijft.

Op zoek naar een unieke website?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Recent opgeleverde websites

Bekijk portfolio