Bloei Interieurbeplanting

Voor Bloei Interieurbeplanting hebben we met een ontwerp en ontwikkeling traject een nieuwe WordPress-website gerealiseerd. De website bevat veel flexibele Advanced Custom Fields elementen die de redactie op elke pagina kan plaatsen. De website bestaat daarvoor uit veel gevarieerde pagina’s.

Kolmeijer Nijmegen

Voor Kolmeijer Nijmegen is een overzichtelijke responsive website gemaakt. De website heeft een koppeling met Realworks (CRM Software voor makelaars). Het huizenaanbod op de website wordt elke 24 uur gesynchroniseerd met het aanbod in Realworks. Het aanbod is daardoor actueel en staat op een overzichtelijke manier getoond op de website.

BE O Lifestyle

In samenwerking met de vormgevers van BE O Lifestyle is een unieke WordPress-website met een WooCommerce webshop tot stand gekomen. De website bevat veel flexibele elementen die de redactie op elke pagina kan plaatsen. De website bestaat daarvoor uit veel gevarieerde pagina’s.

FOX Onderwijs

Een unieke WordPress-website met een door Wielands ontworpen logo is gerealiseerd voor FOX onderwijs. Razend snel navigeer je door de verschillende informatieve pagina’s met duidelijke call-to-actions.

4X BuroBeter

Voor BuroBeter zijn vier unieke WordPress-websites gemaakt die vanuit één plek te beheren zijn. Ook wel een multisite genoemd. De websites hebben ieder een uniek ontwerp en verschillende functionaliteiten.

Your Gin

Met de nieuwe WooCommerce webshop van Your Gin kunnen particulieren zelf een eigen gin fles personaliseren. De webshop bevat een productconfigurator, zodat de bezoeker zelf een gin fles of gin glazen kan personaliseren. Achter de unieke vormgeving zit o.a. nog een iDeal- en MyParcel koppeling.

AI for Life Center

Voor AI for Life Center i.s.m. The Economic Board is een interactieve kaart gemaakt. De kaart is gebruiksvriendelijk door de filter- en zoekfunctie, daarnaast bevat elke marker (bedrijf) een informatie popup. Het achterliggende systeem draait op WordPress, waardoor de redactie makkelijk zelf nieuwe bedrijven kan toevoegen.

Bureau Loopbaanadvies ICT

Voor Bureau Loopbaanadvies ICT is een unieke WordPress-website gemaakt met een maatwerk WordPress thema. De website bestaat uit diverse informatiepagina’s, die snel laden en voor de bezoeker overzichtelijk zijn.

Buro Anders

Buro Anders wil de zorg voor alle betrokkenen beter, leuker en gezonder te maken. De dynamisch one-pager WordPress-website brengt deze boodschap helder over. Hiervoor wordt een bewegend beeld gebruikt i.c.m. duidelijke typografie.

Baars Fietsen

Voor Baars Fietsen is een nieuwe WordPress-website inclusief de webwinkel plugin WooCommerce gemaakt. De nieuwe website met een uniek ontwerp en de herkenbare kleur is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Op o.a. de fietsenpagina kan gefilterd worden op diverse eigenschappen en het menu bevat duidelijke navigatiepaden.

Toko Oost

Voor de nieuwe eetwinkel Toko Oost in Nijmegen is een simpele en mobielvriendelijke WordPress-website gemaakt. De gerechten en contactgegevens staan duidelijk afgebeeld op een one-page website. Mogelijk komt er in de toekomst een directe koppeling met het kassa-systeem, zodat bezoekers direct gerechten kunnen bestellen en betalen.

Studentvoorstudent

Studentvoorstudent is een website waar tutoren gevonden kunnen worden d.m.v. diverse filters en een kaart. De website draait op WordPress i.c.m. WooCommerce en bevat veel maatwerk plugins. Een tutor kan bijvoorbeeld zijn profiel bijwerken en chatten met personen die bijles willen.

Brinkman Nordmann

Voor Brinkman Nordmann is binnen drie weken een nieuwe, frisse, meertalige, mobielvriendelijke en snelle WordPress-website gemaakt. Bekijk de case voor meer informatie.