Baars Fietsen

Voor Baars Fietsen is een nieuwe WordPress-website inclusief de webwinkel plugin WooCommerce gemaakt. De nieuwe website met een uniek ontwerp en de herkenbare kleur is overzichtelijk en makkelijk te navigeren. Op o.a. de fietsenpagina kan gefilterd worden op diverse eigenschappen en het menu bevat duidelijke navigatiepaden.

Triple-D

Wielands heeft de oude Adobe Portfolio website van Triple-D overgezet naar WordPress. De website bevat nu soepele animaties, betere SEO-structuur en een afbeeldingen galerij met prachtige hoge resolutie 3D renders. Daarnaast zorgt het maatwerk WordPress thema voor een laadtijd van nog geen 700 ms.

Toko Oost

Voor de nieuwe eetwinkel Toko Oost in Nijmegen is een simpele en mobielvriendelijke WordPress-website gemaakt. De gerechten en contactgegevens staan duidelijk afgebeeld op een one-page website. Mogelijk komt er in de toekomst een directe koppeling met het kassa-systeem, zodat bezoekers direct gerechten kunnen bestellen en betalen.

Studentvoorstudent

Studentvoorstudent is een website waar tutoren gevonden kunnen worden d.m.v. diverse filters en een kaart. De website draait op WordPress i.c.m. WooCommerce en bevat veel maatwerk plugins. Een tutor kan bijvoorbeeld zijn profiel bijwerken en chatten met personen die bijles willen.

Bobby Was Here

In samenwerking met IM Social is een maatwerk WordPress-website gemaakt. De website is meertalig en appartementen kunnen gefilterd worden. Elk appartement heeft een detailpagina met meer informatie en een integratie met een externe bookingsmodule.

ARQ Recruitment Group

Voor ARQ. is een simpele en overzichtelijke website gemaakt. De hoofdpagina bevat een video met diverse animaties en een navigatiebalk naar de andere pagina’s. Ook deze website heeft een maatwerk WordPress thema.

Casa4

De Casa4 WordPress-website is informatief en mobielvriendelijk. Op diverse pagina’s komen sfeerbeelden terug en is er een overzicht met het laatste nieuws. Voor klanten is er rechtsboven een duidelijk knop naar de SharePoint-omgeving van Casa4 geplaatst.

Kristal Limited

Kristal Limited is een nieuw kledingmerk van het populaire Youtube / Instagram profiel Student Aesthetics (175.000+ abonnees). Voor Kristal Limited is een nieuwe WordPress-website gemaakt met een maatwerk thema. De website heeft een geïntegreerde WooCommerce webwinkel met een Myparcel (PostNL) en Multisafepay (iDeal) koppeling.

Brinkman Nordmann

Voor Brinkman Nordmann is binnen drie weken een nieuwe, frisse, meertalige, mobielvriendelijke en snelle WordPress-website gemaakt. Bekijk de case voor meer informatie.

Rijschool NivoXL

Voor Rijschool NivoXL is een nieuwe WordPress-website met een maatwerk thema gemaakt. Voor de website zijn ook vier iconen ontworpen. De iconen staan symbool voor de vier verschillende rijlespakketten die NivoXL aanbiedt.

Vodem.nl

Vodem.nl is een sociaal platform voor woningzoekenden en –verkopers. Voor Vodem.nl is een maatwerk WordPress-website gemaakt. Kopers kunnen bijvoorbeeld via het berichtensysteem van de website snel in contact komen met een verkoper. Het logo is d.m.v. verschillende iteraties tot stand gekomen.

Tosti World

De website van Tosti World is compleet vernieuwd. De website is moderner, eigenzinniger en duidelijker. Alle informatie op de website, inclusief de menukaart is makkelijk beheerbaar d.m.v. WordPress.

Marena Seeling

Voor de website van Marena Seeling is een uniek WordPress-thema gemaakt. Het doel van de website is het laatste werk en nieuws van Marena Seeling zo duidelijk mogelijk tonen. De website oogt daarom rustig en is overzichtelijk. De kleuren van de website zijn gebaseerd op de meest voorkomende kleuren in het werk van Marena Seeling.

Kolmeijer Nijmegen

Voor Kolmeijer Nijmegen is een overzichtelijke responsive website gemaakt. De website heeft een koppeling met Realworks (CRM Software voor makelaars). Het huizenaanbod op de website wordt elke 24 uur gesynchroniseerd met het aanbod in Realworks. Het aanbod is daardoor actueel en staat op een overzichtelijke manier getoond op de website.

ZOÉ Training en Coaching

Voor ZOÉ Training en Coaching is een nieuwe website (WordPress) gemaakt met een unieke vormgeving. Uitgangspunten van de website waren: simpel, veel beeld, professioneel en warm. In samenwerking met M!C Meesters in Communicatie is de structuur van de website bepaald, daarnaast was M!C verantwoordelijk voor de teksten en coördinatie.

GPS-Wijzer

Voor de website GPS-Wijzer is een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. De website bevat veel extra’s – zoals een webwinkel, Google Maps-kaart met locaties en een evenementenkalender – en is geheel responsive. Daarnaast heeft GPS-Wijzer door het nieuw ontworpen logo een nieuwe indentiteit gekregen.