Kristal Limited

Kristal Limited is een nieuw kledingmerk van het populaire Youtube / Instagram profiel Student Aesthetics (175.000+ abonnees). Voor Kristal Limited is een nieuwe WordPress-website gemaakt met een maatwerk thema. De website heeft een geïntegreerde WooCommerce webwinkel met een Myparcel (PostNL) en Multisafepay (iDeal) koppeling.

Bekijk website

Brinkman Nordmann

Voor Brinkman Nordmann is binnen drie weken een nieuwe, frisse, meertalige, mobielvriendelijke en snelle WordPress-website gemaakt. Bekijk de case voor meer informatie.

Bekijk de case

Rijschool NivoXL

Voor Rijschool NivoXL is een nieuwe WordPress-website met een maatwerk thema gemaakt. Voor de website zijn ook vier iconen ontworpen. De iconen staan symbool voor de vier verschillende rijlespakketten die NivoXL aanbiedt.

Bekijk website

Student Aesthetics

Voor Student Aesthetics is een responsive WordPress-website met geïntegreerde webwinkel (Woocommerce) gemaakt. De website heeft een unieke vormgeving, daarnaast is de “Transformation package” pagina geheel geoptimaliseerd voor Google en het bereiken van een hoge conversie.

Bekijk website

Vodem.nl

Vodem.nl is een sociaal platform voor woningzoekenden en –verkopers. Voor Vodem.nl is een maatwerk WordPress-website gemaakt. Kopers kunnen bijvoorbeeld via het berichtensysteem van de website snel in contact komen met een verkoper. Het logo is d.m.v. verschillende iteraties tot stand gekomen.

Bekijk website

Tosti World

De website van Tosti World is compleet vernieuwd. De website is moderner, eigenzinniger en duidelijker. Alle informatie op de website, inclusief de menukaart is makkelijk beheerbaar d.m.v. WordPress.

Bekijk website

Marena Seeling

Voor de website van Marena Seeling is een uniek WordPress-thema gemaakt. Het doel van de website is het laatste werk en nieuws van Marena Seeling zo duidelijk mogelijk tonen. De website oogt daarom rustig en is overzichtelijk. De kleuren van de website zijn gebaseerd op de meest voorkomende kleuren in het werk van Marena Seeling.

Bekijk website

Kolmeijer Nijmegen

Voor Kolmeijer Nijmegen is een overzichtelijke responsive website gemaakt. De website heeft een koppeling met Realworks (CRM Software voor makelaars). Het huizenaanbod op de website wordt elke 24 uur gesynchroniseerd met het aanbod in Realworks. Het aanbod is daardoor actueel en staat op een overzichtelijke manier getoond op de website.

Bekijk website

ZOÉ Training en Coaching

Voor ZOÉ Training en Coaching is een nieuwe website (WordPress) gemaakt met een unieke vormgeving. Uitgangspunten van de website waren: simpel, veel beeld, professioneel en warm. In samenwerking met M!C Meesters in Communicatie is de structuur van de website bepaald, daarnaast was M!C verantwoordelijk voor de teksten en coördinatie.

Bekijk website

GPS-Wijzer

Voor de website GPS-Wijzer is een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. De website bevat veel extra’s – zoals een webwinkel, Google Maps-kaart met locaties en een evenementenkalender – en is geheel responsive. Daarnaast heeft GPS-Wijzer door het nieuw ontworpen logo een nieuwe indentiteit gekregen.

Bekijk website