Vodem.nl

Vodem.nl is een sociaal platform voor woningzoekenden en –verkopers. Voor Vodem.nl is een maatwerk WordPress website gemaakt. Kopers kunnen bijvoorbeeld via het berichtensysteem van de website snel in contact komen met een verkoper. Het logo is d.m.v. verschillende iteraties tot stand gekomen.

Bekijk website

Xomnia Training

Xomnia is een Big Data Analytics bedrijf in Amsterdam. Xomnia geeft onder andere trainingen en daarvoor is een WordPress website gemaakt. De website heeft een unieke vormgeving met een op maat gemaakt responsive thema.

Bekijk website

Tosti World

De website van Tosti World is compleet vernieuwd. De website is moderner, eigenzinniger en duidelijker. Alle informatie op de website, inclusief de menukaart is makkelijk beheerbaar d.m.v. WordPress.

Bekijk website

Marena Seeling

Voor de website van Marena Seeling is een uniek WordPress-thema gemaakt. Het doel van de website is het laatste werk en nieuws van Marena Seeling zo duidelijk mogelijk tonen. De website oogt daarom rustig en is overzichtelijk. De kleuren van de website zijn gebaseerd op de meest voorkomende kleuren in het werk van Marena Seeling.

Bekijk website

Theaterschool Hakoena

De website van Theaterschool Hakoena is mobielvriendelijk met als extra uitbreiding Woocommerce. Bezoekers kunnen zich via de website makkelijk inschrijven voor een cursus. De beheerder kan inschrijvingen inzien en exporteren naar een Excel-bestand.

Bekijk website

Kolmeijer Nijmegen

Voor Kolmeijer Nijmegen is een overzichtelijke responsive website gemaakt. De website heeft een koppeling met Realworks (CRM Software voor makelaars). Het huizenaanbod op de website wordt elke 24 uur gesynchroniseerd met het aanbod in Realworks. Het aanbod is daardoor actueel en staat op een overzichtelijke manier getoond op de website.

Bekijk website

ZOÉ Training en Coaching

Voor ZOÉ Training en Coaching is een nieuwe website (WordPress) gemaakt met een unieke vormgeving. Uitgangspunten van de website waren: simpel, veel beeld, professioneel en warm. In samenwerking met M!C Meesters in Communicatie is de structuur van de website bepaald, daarnaast was M!C verantwoordelijk voor de teksten en coördinatie.

Bekijk website

GPS-Wijzer

Voor de website GPS-Wijzer is een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. De website bevat veel extra’s – zoals een webwinkel, Google Maps-kaart met locaties en een evenementenkalender – en is geheel responsive. Daarnaast heeft GPS-Wijzer door het nieuw ontworpen logo een nieuwe indentiteit gekregen.

Bekijk website

First Art

De First Art website is aan de voorkant volledig maatwerk. Aan de achterkant draait het WordPress-systeem, zodat de klant zelf alles kan beheren. De hele website is responsive, waardoor het bekijken van de kaart op een mobiel of tablet zonder problemen gaat.

Bekijk website

Coen Vernooij

Voor Coen Vernooij is een heldere website ontwikkeld. De website kan de klant zelf beheren, zodat alles up-to-date blijft. In de website zelf zitten nog een aantal 3D elementen die verwijzen naar het werk van Coen Vernooij.

Bekijk website