Identiteit

Uniek, simpel, tijdloos en herkenbaar

Uniek

Hoe onderscheid je je ten opzichte van je concurrenten? Het begint met een uniek en daardoor herkenbaar logo. Wielands is expert in het ontwikkelen van passende, unieke logo’s op maat in de door jou gewenste stijl, sfeer en kleuren.

Simpel

De boodschap van jouw bedrijf verwerkt in een compact en helder logo? Bij Wielands ben je aan het juiste adres. Wielands houdt het simpel en weet op die manier een logo te ontwerpen dat kracht uitstraalt, herkenbaar is en veelzijdig ingezet kan worden. Zowel als profielfoto op Facebook als voor een bedrijfsbanner op een beurs.

Tijdloos

De beste logo’s gaan minstens 50 jaar mee. Het draait om eenvoud, uniciteit en herkenbaarheid. Niet voor niets is het Coca-Cola logo al meer dan 100 jaar oud! Wielands weet welke elementen van belang zijn voor een tijdloos, doordacht logo, passend bij jouw bedrijf.

Herkenbaar

Wielands kiest bewust voor herkenbaarheid door simpelheid. Een logo moet makkelijk te onthouden en te herkennen zijn, zonder gebruik te maken van clich├ęs. Letterlijk de focus van een bedrijf uitbeelden is niet altijd nodig. Een logo van Wielands is een combinatie van creativiteit en eenvoud!

Recent opgeleverde websites

Bekijk portfolio