Website laten maken door Wielands?

Lees hieronder hoe Wielands werkt

Persoonlijk advies
Snel schakelen bij vragen
Kwalitatieve maatwerk oplossingen
1

Kennismaking

Ideeën, wensen en eisen worden besproken tijdens de eerste kennismaking. Hierna volgt een voorstel met de verwachte doorlooptijd en kosten voor de vormgeving en realisatie van de website.

Quickmill 820
2

Ontwerp

Een uniek ontwerp van de hoofdpagina en een vervolgpagina wordt gemaakt op basis van de besproken wensen. In meestal drie correctierondes wordt het ontwerp afgerond en kan de realisatie van de website beginnen.

Quickmill 820
3

Ontwikkeling

Het ontwerp wordt in deze fase omgezet naar een klikbaar (HTML) ontwerp. Dit ontwerp wordt daarna geïntegreerd in WordPress. WordPress is een CMS-systeem waarmee u zelf pagina’s kunt toevoegen of wijzigen.

Quickmill 820
4

Oplevering

Als de realisatie van de website is afgerond wordt de website opgeleverd in een testomgeving. Na het testen en toevoegen van alle pagina’s wordt de website live gezet met een domeinnaam naar keuze en een geschikt hostingpakket.

Quickmill 820
5

Onderhoud

Een website heeft net als een auto onderhoud nodig. Daarom biedt Wielands na de oplevering een onderhoudsabonnement aan. De website wordt dan regelmatig voorzien van een update en blijft daardoor veilig en functioneel in de nieuwste webbrowsers.

Quickmill 820