Brinkman Nordmann

Een nieuwe, frisse, meertalige, mobielvriendelijke en snelle WordPress-website binnen drie weken.

Bekijk website

Over Brinkman Nordmann

Brinkman Nordmann is gespecialiseerd in het kweken, verkopen en transporteren van alle soorten kerstbomen. Brinkman Nordmann heeft een veelzijdige assortiment met o.a Flora Danica Nordmann, Picea Veluwe, potgekweekte kerstbomen, snijgroen en overige accessoires.
De kerstbomen van Brinkman gaan de hele wereld over, naar bijvoorbeeld Dubai of Libanon.

De opdracht

De opdracht was het maken van een nieuwe frisse website. Hiervoor had WordPress als CMS de voorkeur, zodat de klant zelf alle teksten kan aanpassen. De website moest daarnaast meertalig zijn en de verschillende vertalingen moesten te benaderen zijn via een eigen domeinnaam, bijvoorbeeld brinkman-nordmann.it voor de Italiaanse versie. De website moest natuurlijk ook mobielvriendelijk (responsive) zijn.

Samenvatting

  • Nieuw fris ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk
  • WordPress
  • Meertaligheid
  • Mobielvriendelijk

Maatwerk WordPress thema

Wielands maakt bij alle WordPress-websites gebruik van een maatwerk WordPress thema. De website blijft daardoor snel en is makkelijk te beheren door Brinkman Nordmann. Het gebruik van plugins is minimaal, waardoor de website snel blijft. Het risico op beveilingslekken wordt daardoor ook verkleind.

Meertalig

De website van Brinkman Nordmann bevat vier verschillende talen. Elke vertaling is beschikbaar op een eigen domeinnaam. Dit is gunstig voor de Google ranking in het eigen land. De Italiaanse vertaling is te bekijken op brinkman-nordmann.it en zal daardoor ook door de Italiaanse Google geindexeerd worden.
Op de afbeelding is het beheer van de verschillende pagina’s met vertalingen te zien. Gewoon lekker simpel en snel aan te passen.

Assortiment slider

Als uitblinker is op de homepage een slider gemaakt met als inhoud het assortiment. De slider werkt op alle touchscreen apparaten door bijvoorbeeld te slepen of d.m.v. de pijlen te navigeren.

Mega menu

Om het navigeren voor de bezoeker makkelijker te maken is op de website een mega menu toegepast. Een mega menu bevat vaak extra navigatielinks met afbeeldingen of verwijst naar verschillende niveau’s in de website­structuur. De bezoeker kan daardoor snel navigeren naar de juiste pagina, zonder eerst de bovenliggende pagina te bezoeken.

Mobielvriendelijk (responsive)

Wielands maakt standaard elke website responsive (mobielvriendelijk). Bij Brinkman Nordmann is in de mobiele versie een overzichtelijk uitklapmenu zichtbaar. In het menu is het ook mogelijk om onderin de taal aan te passen.