Webwinkels

Maatwerk WooCommerce, uitgebreid productbeheer, diverse betaalmodules en meer..

Productbeheer

Eenvoudig je eigen producten beheren? Een webwinkel in WooCommerce – een extensie van WordPress – maakt het mogelijk. De talloze opties zoals verschillende productvariaties, productafbeeldingen en eigenschappen maken je productbeheer uitgebreid en eenvoudig tegelijk.

Orderbeheer

Het orderbeheer binnen WooCommerce biedt je de mogelijkheid snel bestellingen af te handelen, bestellingen naar een Excel-bestand te exporteren en klanten op de hoogte te houden. Ook houd je gemakkelijk overzicht in verschillende statistieken en weet je in een oogopslag hoe het met de verkoopcijfers staat.

Voorraadbeheer

Wil je de mogelijkheid om je klanten te tonen hoeveel voorraad er nog is van een bepaald product? Ook dat is mogelijk in WooCommerce. Het voorraadbeheer kun je per product inschakelen. En raakt de voorraad van een bepaald product op, dan krijg je daar een melding van. Handig!

Betaalmodules

Je ene klant betaalt het liefst via iDeal terwijl de ander liever gebruik maakt van PayPal. Voor een optimaal gebruiksgemak is het daarom belangrijk om diverse betaalmethodes aan te bieden. WooCommerce kan gemakkelijk gekoppeld worden aan verschillende betalingsproviders zoals Mollie, Sisow en TargetPay. Zij verwerken de betalingen en bieden alle populaire betaalmethodes aan.

Verzendmodules

Als webwinkel werk je soms met een vast tarief, soms met een variabel tarief en soms met bepaalde acties. Denk maar aan gratis verzending boven een bepaald bedrag. Dit is allemaal mogelijk in WooCommerce! Ook kun je direct koppelen met PostNL: ideaal om direct verzendlabels te printen én je klant op de hoogte te houden met een Track & Trace code.

Kortingscodes

Werk je regelmatig met kortingsacties? Binnen het beheer van je WooCommerce webwinkel kun je eenvoudig zelf kortingscodes toevoegen, bijvoorbeeld voor een vast kortingsbedrag of voor een bepaald percentage. Je kunt de kortingen laten gelden op alle producten of slechts voor een geselecteerd assortiment.

Koppelingen en meer...

WooCommerce kan probleemloos gekoppeld worden met vele externe systemen. Werk je bijvoorbeeld met een extern voorraadsysteem, dan kunnen de gegevens via een API gesynchroniseerd worden in WooCommerce. Wielands kan bovendien vele andere technische wensen voor je realiseren. Neem gerust contact op!

Op zoek naar een unieke webwinkel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Recent opgeleverde websites

Bekijk portfolio