Website laten maken door Wielands?

Lees hieronder hoe Wielands werkt

1

Kennismaking

Ideeën, wensen en eisen worden besproken tijdens de eerste kennismaking. Hierna volgt een voorstel met de verwachte doorlooptijd en kosten voor de vormgeving en realisatie van de website.

Quickmill 820
2

Vormgeving

Een uniek ontwerp van de hoofdpagina en een vervolgpagina wordt gemaakt op basis van de besproken wensen. In meestal drie correctierondes wordt het ontwerp afgerond en kan de realisatie van de website beginnen.

Quickmill 820
3

Realisatie

Het ontwerp wordt in deze fase omgezet naar een klikbaar (HTML) ontwerp. Dit ontwerp wordt daarna geïntegreerd in WordPress. WordPress is een CMS-systeem waarmee u zelf pagina’s kunt toevoegen of wijzigen.

Quickmill 820
4

Oplevering

Als de realisatie van de website is afgerond wordt de website opgeleverd in een testomgeving. Na het testen en toevoegen van alle pagina’s wordt de website live gezet met een domeinnaam naar keuze en een geschikt hostingpakket.

Quickmill 820
5

Onderhoud

Een website heeft net als een auto onderhoud nodig. Daarom biedt Wielands na de oplevering een onderhoudscontract aan. De website wordt dan regelmatig voorzien van een update en blijft daardoor veilig en functioneel in de nieuwste webbrowsers.

Quickmill 820

Websites gemaakt door Wielands zijn:

Uniek

Wielands integreert een unieke vormgeving en code in een maatwerk WordPress-thema. Door het toepassen van maatwerk i.c.m. het gebruik van WordPress als CMS-systeem is vrijwel alles mogelijk.

Gebruiksvriendelijk

Wielands streeft ernaar om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, door o.a. het gebruik van duidelijke knoppen, een ruimtelijke indeling en het toepassen van het KISS-principe.

Mobielvriendelijk

Wielands maakt de website standaard responsive. De website is daardoor voor een breed scala aan apparaten geoptimaliseerd, zoals een desktop, mobiel of tablet.

Zoekvriendelijk

Wielands maakt de website zoekvriendelijk door o.a. de juist koppen te gebruiken (H1, H2.) , daarnaast wordt de populaire plugin Yoast SEO geïnstalleerd.

Snel

Wielands maakt een uniek thema zonder onnodige bestanden en plugins die normaal wel in een standaard WordPress-thema zitten. De website blijft daardoor snel.

Veilig

Wielands update de website bij beveiligingsissues, installeert een SSL-certificaat en past een aantal bekende WordPress-beveilingsmethodes toe om de website extra te beveiligen.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact op
Bel direct naar 024 2022365 of stuur een mail naar hallo@wielands.nl